Det vundne polaroid kamera

Sommerferien 2017 går til ..

 

dsc_1201Der er blevet bestilt billetter til sommerferiens rejse, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg ser frem til varmen, at besøge et nyt land og bare total afslapning. Det sidste stykke tid har været enorm travlt, og der sker en masse spændende nye ting, som jeg ikke kan vente med. Dog tager nye ting/projekter altid enorm meget energi, og DERFOR glæder jeg mig bare endnu mere til at få en tiltrængt ferie, hvor man kan trække stikket ud og bare slappe max af – det bliver fantastisk !

Turen går til Kroatien, og det bliver så godt. Jeg har aldrig været i Kroatien før, så det ser jeg enormt frem til – det er altid spændende at besøge et land, hvor man ikke har været. Jeg har længe overvejet Kroatien, og nu bliver det i år ! Hvis I har nogle gode tips eller ideer til, hvad man skal lave, se eller hvor man skal spise i Kroatien så sig endelig til. Vi lejer en bil, så vi kan komme nemt rundt og se diverse ting, og jeg glæder mig så meget til at besøge en eller flere af deres smukke nationalparker. Jeg har som altid anskaffet mig bogen ‘Turen går til’ – jeg elsker virkelig de bøger, de er fantastiske at have med på ens ferie, de fylder ikke alverdens, men har mange fantastiske tips ! Faktisk kan jeg bare ikke vente med at komme afsted, og der føles bare som uendeligheder til at det bliver august.. Men sådan er det nok altid, når man glæder sig til noget, så kan tiden kun gå for langsomt.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Jeg kunne virkelig også godt tænke mig at besøge Kroatien, men det bliver ikke i år, for der skal vi til Italien. Men jeg glæder mig rigtig meget til at høre om din tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor lækkert med Italien, hvor henne i Italien søde Frejjack?
   Jeg skal nok holde dig opdateret med turen til Kroatien og fortælle, hvordan det var !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vundne polaroid kamera