Gaveideer til de travle typer

Undskyld hvad? Minus 30% på sko og kjoler?!

untitled-3

1.  Geox her / 2. Sofie Schnoor  her / 3. Bianco her / 4. Shoebiz her / 5. Shoebiz her / 6. Geox her / 7. Shoe the bear her /

Det her er bare et lynhurtigt indlæg for at tippe om, at man kan spare op til 30 procent på virkelig virkelig flotte vintersko, stiletter selvfølgelig også sneakers (!!) og flotte flotte kjoler. Udsalget slutter om cirka 10,5 times tid – så det er altså om at få kigget. Og hvor finder du disse lækre rabatter henne? Det gør du på Boozt.dk – så afsti afsted og ind med dig og kigge, der er virkelig mange flotte ting. Min mor købte faktisk i sidste weekend nr.5-støvlerne, og de er så fine og virkelig lækr Ovenstående er bare et hurtigt uddrag af, hvad jeg lige fik luret på, og samtidig er det er jo ved at være årstid for vinterstøvler, hvis man ikke allerede har taget dem i brug. Der er nemlig faldet sne nogle steder i Danmark?!! Jeg er lidt misundelig, for jeg elsker virkelig sne, men omvendt såååå foretrækker jeg det mest i December og så skal der altså være rigeligt af det, så sneen knirker, når man går på det – det er en fantastisk lyd og minder mig bare om barndom. Nå, men never the less Boozt.dk rabat op til 30 % på udvalgte varer, og nej indlægget er ikke sponsoreret – det var bare lige et hurtigt lille aften tip.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveideer til de travle typer