What to do? Rom & Phuket

Valentinesdag ikke min kop te

Som I nok ikke har kunne undgå at bemærke eller føle i dag, så er det valentines day, og det er lig kærlighed – hvilket i sig selv er et fantastisk koncept. Meeeen jeg har virkelig aldrig brudt mig om valentine-konceptet, og det til trods for jeg de sidste 6 år har haft en at dele dagen med – dette er dog ændret i år, da jeg fornyligt gik fra min kæreste gennem mange år. Jeg synes, det er et mærkeligt princip, at man én dag om året sammen med alle verdens andre mænd og kvinder skal vise sin kæreste, at man kan lide ham/hende… Nej, du skal vise dette til din kæreste/ægtefælle hver dag. Jeg ville til en hver tid blive betydeligt mere glad for en buket blomster, en lille betænksom gave, hvilken som helst anden dag end d.14.02 – føler det er en påtvungen opgave. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, som har disse tanker om dagen, men jeg synes virkelig det er et opreklameret koncept. Vis din kæreste/ægtefælle du elsker ham/hende en, hvilken som helst anden dag på året, og jeg ville have langt mere respekt for dette! Når det så er sagt håber jeg, at de af jer der har holdt valentinesdag med jeres kære har haft en fantastisk romantisk dag sammen og har forkælet hinanden – men husk også at gør det andre dage på året ik’? (;

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to do? Rom & Phuket