Velkommen !

Velkommen !

Hej dig som læser med – velkommen til mit univers!

Såååå jeg har besluttet mig for at lave en blog, og den skal omhandle alt det, som jeg elsker. Det betyder, at du, søde læser, kan forvente at læse om boligtips, indretning, gør-det-selv-projekter (DIY), kreative løsninger og genbrugsfund. Derudover vil der formentlig være madopskrifter løbende, da jeg eeeelsker madlavning og måske et billede af et af mine par sneakers (jep er dedikeret sneakers fan!!).

Det skal du vide om mig. Jeg er en 21-årig studerende i midten af den skønne by Odense. Jeg er typen, som aldrig når at afslutte et DIY-projekt, før det næste er igang – oftest har jeg flere sideløbende projekter, hvilket jeg også har lige for tiden.. Nu hvor jeg tænker mig om, har jeg nok 3-4 projekter igang 😉 Desuden er jeg vild med genbrug – synes det er fantastisk at “gamle” ting eller bare brugte ting kan få en ny funktion eller blot et nyt hjem, og der er oftest mange penge at spare, hvis man altså gider gå på genbrugsjagt, og man kan hurtigt shine det op, så det får et helt nyt liv!

I er meget velkomne til løbende at smide kommentarer, stille spørgsmål eller komme med foreslag til nye blogindlæg. 1000 tak, fordi du læser med og … LAD OS SÅ KOMME IGANG !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen !