DIY: julepynt med perler

Vind de skønneste produkter fra BeWooden

dsc_9157 Jeg har været så fantastisk heldig, at jeg er blevet kontaktet af BeWooden og spurgt, hvorvidt jeg ønskede at holde en konkurrence i samarbejde med dem, hvor mine fantastiske læsere kunne vinde nogle af deres lækre håndlavede træ-accessories – og jeg sagde selvfølgelig ja! Jeg blev så glad, da Jan (stifteren af BeWooden) kontaktede mig, for jeg kender godt til brandet i forvejen, og har savlet over deres lækre produkter meget længe. Derfor var det en kæmpe glæde at se den mail i min indbakke, og jeg blev endnu gladere, da jeg stod med produkterne i hånden. For let’s face it, internettet kan snyde, og fordi der står det er af ‘den højeste kvalitet’ og det på billederne ‘ser lækkert’ ud, så har vi alle vist prøvet at blive skuffet, når pakken endelig lå i ens postkasse, og det ikke tilnærmelsesvis mindede om det på billederne. Men HOLD NU OP ! Deres produkter lever i den grad op til mine forventninger og mere til og ligner det på billederne, hvilket gør det super nemt at turde bestille noget hjem derfra. Hele konceptet er så gennemført, at man virkelig kun kan blive glad. Jeg modtog min pakke i en fin kasse, og produkterne er pakket ind i de fineste æsker – perfekte til gaver. De er så lækkert udført, med sans for detaljearbejdet, og bare helt igennem fantastiske produkter. Og så tænker du: “Jamen Sara, hvordan vinder jeg det?”. Jeg kommer til det lige om lidt – jeg lover det ! For mit hjerte voksede kun mere for BeWooden, da jeg spurgte indtil deres historie, og Jan fortalte mig, at en af deres vigtigste værdier er at opnå den højeste kvalitet, såvel som en miljøvenlig tilgang. Derfor bruger de resttræ fra lokale værksteder i hjertet af Europa – Tjekkiet – elsker man dem ikke bare endnu mere nu? (!!!). BeWooden startede som hobby, men udviklede sig til en virksomhed, der i dag opererer i 12 lande i Europa. Prøv lige at se en lækker pakke I kan vinde?!

OBS ! VINDEREN ER FUNDET

dsc_9181

“Vi tror på en entydighed af hver person. Det er derfor, vi primært fokuserer og arbejder med træ. Der er ikke to ens stykker træ i verden. Hver produkt er unikt, såvel som vores kunder. Vores produkter understreger originaliteten af hver person.”

Han har så evigt ret, hver person er unik, og vi elsker virkelig også ideen om at eje noget unikt, og det får du ved BeWooden. Mønstrene i både butterflyen og spejlet er lavet med en special laser-teknik, og jeg er sikker på at butterflyen vil pifte en hver skjorte op uden problemer, og vil passe perfekt til både juleaften og nytårsaften. Det er virkelig en af de konkurrencer, man ville ønske man selv kunne deltage i, men sådan er det vist nogle gange som blogger, så ønsker man selv at vinde konkurrencerne ik’? Men det er altså jer, som der har mulighed for at vinde produkterne på billedet, som har en samlet værdi på over 1000 kroner – det er virkelig vildt at kunne sende så ‘stor’ en gevinst i én af jer læsers retning. Hvorvidt I vælger at give dem til jer selv i gave (jeg kan fuldt ud forstå, hvis det er beslutningen – jeg har også lidt svært ved at give afkald på dem) eller bruge præmierne til et par ekstra julegaver er fuldkommen op til jer.

For at deltage i konkurrencen skal du: 

 1. Læse det her indlæg (tjek)
 2. Skrive en kommentar til indlægget 

Du er mere end velkommen til at følge både BeWooden og jeg på Instagram og BeWooden og jeg på Facebook , men det er ikke et krav for at deltage – vi ville bare blive glade. Vinderen bliver trukket præcis en uge før juleaften – altså d.17/12, og vinderen vil blive kontaktet herinde – så husk enten at slå beskeder til eller kigge forbi d.17/12 om du er den heldige vinder.

 

dsc_9150 dsc_9159 dsc_9171 dsc_9183Hvis I er mere interesseret i at læse om BeWooden og kigge på deres produkter, så gå ind på https://www.bewooden.dk – men pas på man kommer hurtigt til at blive forelsket. Jeg er i hvert fald faldet pladask for denne. Også har de altså også bare de kæreste butterflies til små gentlemens, som de selv skriver – se lige her – så sødt !

Produkterne er sponsoreret af BeWooden 

34 kommentarer

 • Caroline Stadsbjerg

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for fede! Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Ih hvor lækkert❤️ Glædelig jul🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre. Super lækre og anderledes produkter altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Hvor lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jørgensen

  Simpelthen så lækker præmie! Og fed blog 🙂 jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Jeg vil meget gerne være med 🙂 Hvor er de flotte og unikke. Jeg elsker at det er træ og så naurligt, virkelig fedt koncept! 🙂

  God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magnus

  Den butterfly er for lækker! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Åhh håber lige jeg kan nå at være med, jeg elsker alt i træ, meget smukt, naturligt, rent og har en skøn duft:-)
  Følger dig og liker dig:-)
  God weekend med en glædelig 4.advent:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulrikkajensen@hotmail.com

  Hvem elsker ikke rene råvarer, og så er det bæredygtigt, jeg er allerede vild med det😉👍🏻 Så flotte ting, så nu kan man kun håbe. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Meget fin præmie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville da være en skøn præmie at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Wow en lækker konkurrence krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Lækker præmie. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva jørgensen

  Wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Træ er så smukt et materiale. Jeg har forelsket mig i de smukke lommespejle:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Elsker at følge din blog 🙂 Det er da også en rigtig lækker præmie, du har fået stablet på benene ! Jeg krydser fingre 😉 God jul til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Bau Persson

  De er så fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville elske at vinde de lækre produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @swambroch

  Jeg elsker elsker elsker træ og vil SÅ gerne vinde de fine produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Jørgensen

  Så lækre ting. Håber jeg vinder. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er det bare nogle fine ting. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er med 🙂 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Glerup Schøn

  @homesara “DONE” ✍😃👍🍀 Ville da være total klasse også dejligt at vinde så ” FIN” en præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. Glædelig Jul.. ✍🎅👍💥🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kenneth, du blev vinderen, stort tillykke – jeg har sendt dig en mail!

   Så må du selv finde ud af om dig og datteren skal splitte gaven, så du beholder butterflyen og hun får spejlet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bara

  En fin give away 🙂 Håber, at lykken er med mig! God december, Sara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reka

  Spændende samarbejde, fantastiske produkter! 🙂 Godt at høre at der er flere og flere mennesker der kender BeWooden! Fremragende brand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucie

  Jeg kender ikke brandet i forvejen,men hold da op, hvor det ser lækkert ud! Og som en Tjekke kan man ikke være mere glad! Håber, at lykken er med mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miranda

  Sikke en fin give away og et spændende brand, som jeg ikke kendte til forinden – så tak for det 🙂 Jeg krydser selvfølgelig håbefuldt mine fingre. God december!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: julepynt med perler