Lækre fastelavnsboller

Weekend getaway til Berlin

dsc_9949Ja… som overskriften antyder, så skal min weekend gå med en smuttur til Berlin – faktisk, bliver det en forlænget weekend, da vi tager afsted i morgen. Og det er lige, hvad jeg har brug for – komme ned i gear og blive ‘afstresset’ og bare komme lidt væk fra dagligdagen. Vi skal bo lige midt i centrum nærmest – meget tæt på zoologisk have. Jeg har været i Berlin to gange før, sidste gang var i 2011, så det er alligevel et par år siden .. føler mig slet ikke gammel ved den tanke overhovedet!

Nå, men vi kører derned og holder et pitstop i Neumünster, hvor der ligger et Designer Outlet, hvor der er fantastiske besparelser – jeg gjorde mig i hvertfald nogle gode køb sidst jeg var der – har i alt været der to gange, så nu må vi se, om jeg finder nogle ting den her gang – håber lidt på at kunne finde en lækker vinterjakke og nogle bukser, som kan bruges til sommer, men nu må vi se. Og sko.. sko kan man vel altid bruge ik’?

I må endelig meget gerne dele Berlin-tips, hvis I har nogle, både hvad man skal se, og hvor man skal spise eller shoppe. Det vil kun være dejligt at få lidt inspiration, hvis I har det. I hvertfald glæder jeg mig til en weekend, hvor jeg mere eller mindre bare kan koble hjerne fra og (forhåbentlig) komme helt ned i gear – det er tiltrængt!

dsc_9942Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

  • Louise

    Hvor dejligt, Berlin er en skøn by. Jeg har også været der en del gange efterhånden, sidst var 2015 og håber på en tur igen i år.
    Håber du får en god tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kom lige til at tænke på burger meister, de laver virkelig nogle gode burgere og så har de hjemme i et gammelt offentligt toilet 😅 sjov kombi, men virkelig god !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre fastelavnsboller