8 DIYS på under 20 minutter

Weekendsoutfit

dsc_0711

Jeg lagde i weekenden et outfit-billede op fra vores tur i skoven på Instagram, og tænkte jeg også ville dele det herhenne på bloggen. Bukserne er de mest fantastiske bukser jeg længe har ejet – jeg ELSKER dem! De er behagelige, men stadig pæne – hvis I spørger mig. De koster heller ikke alverden, så det er virkelig et perfekt par bukser til en dag, hvor man ikke orker stramme jeans, men stadig vil se pæn ud i tøjet. Bukserne er fra Y.A.S, og jeg købte mine lige her.  Hver gang jeg har haft bukserne på indtil videre, har jeg fået søde kommentarer fra folk, som synes de var super cool – og det er de altså par + så er de så fantastisk behagelige at have på. Jeg købte bukserne i en størrelse small, men jeg ville sagtens have kunne passe en ekstra-small. Støvlerne er fra min tur til Frankrig, og selvom det er lidt svært at se på billederne, så er den faktisk åben ved ankel – super fed detalje. Blusen er et udsalgsfund, og jeg har desværre ikke kunne finde blusen, men jeg har fundet to blomster-mønster alternativ lige her og her. Jeg er særlig vild med det første bluse alternativ, og jeg overvejer faktisk om jeg skal klikke den hjem, når lønnen går ind om ikke så længe, men nu må vi se – der står efterhånden lidt mange ting på min wishlist til mulige køb. Læderjakke er bare en ganske normal læderjakke – købt på strøget, og solbrillerne er fra et Odenseansk firma, som jeg købte sidste år, som I kan se mere om lige her.

Jeg lavede jo som nytårsfortsæt, at jeg ville blive bedre til at få taget outfitsbilleder eller generelt billeder af mig selv, og jeg kan virkelig godt mærke, at det er noget jeg skal huske mig selv på. Jeg glemmer det lidt i min kærlighed til DIY. Hver gang jeg lægger et billede op på min Instagram og Instagramstory med outfit eller lignende, får jeg positiv respons, så derfor vil jeg virkelig gøre mit bedste for at forberede det. MEN jeg kommer aldrig nogensinde til at give slip på DIY’s i hvertfald ikke lige nu – det er min kærlighed til det for stor til. Så min blog bliver ved med at være et vivar af DIY’s, mad, rejser, outfits, inspirationsindlæg, opråb en gang imellem osv., og det er jeg så taknemlig for, at der er flere af jer bag skærmen som gider følge med i – så en kæmpe tak fra mig til jer!  

dsc_0713Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 DIYS på under 20 minutter