Jeg synes det er svært..

Den personlige billedvæg

final2-1Reklamelinks er markeret med *
A og jeg er stadig igang med en masse boligprojekter, men den ‘nye’ lejlighed begynder mere og mere at tage form, og vi elsker det! Vi er pt. i gang med projekt billedvæg. I A’s gamle lejlighed, som vi kun nåede at bo i sådan halvanden måned, havde vi købt en række forskellige billeder til at lave en billedvæg, og vi nåede da akkurat også lige at hænge dem op, inden vi flyttede derfra. En billedvæg er en god og “nem” måde at give ens indretning personlighed. Der er rigeligt med muligheder for, hvor ens billedvæg kan hænge over: sengen, sofaen, skrivebordet mm. – det er kun fantastisen (og vægpladsen) som sætter grænser.

A og jeg havde imponerende nemt ved at blive enige om billederne, men til gengæld har vi haft svært ved at beslutte, hvordan billederne skulle hænge. Skulle der kun være billeder på den ene væg eller dem begge? Vi blev enige om, at de skulle fordeles på to vægge, da det ellers ville blive for bart. Vores sofa står i et hjørne, så der er en del vægplads, og vi synes bare det blev for hvidt, hvis det kun var på den ene væg.

Et lille tip til at finde ud af, hvordan ens billeder skal hænge: lav et Photoshop dokument inden du køber dine billeder. A og jeg lavede et Photoshop-dokument inden vi købte alle billederne for at finde ud af, hvorvidt de billeder vi havde i tankerne ville gå sammen. På den måde kan man nemt ‘fjerne’ et billede eller tilføje et andet for at se, hvordan det ser ud sammen. Det er en god måde at skabe overblik over, hvilke billeder man ønsker sammen. Vores plakater er købt lidt forskellige steder:

  • Balletdanseren og ‘skoven er købt hos Desenio. Jeg har længe været smaskforelsket i balletdanseren fra Desenio, så jeg er lykkelig for, at den “endelig” er min !
  • Orangutangen, som ryger pipe er købt hos Justspotted.dk, men er af Morten Løfberg.
  • Menneske-Grævlingen er et billede af Sanna Wieslander, som kan købes lige her*.

Vi har 3 andre billeder, som skal op og hænge i forlængelse af danseren, men vi kan ikke helt beslutte os, hvordan de skal hænge, sååå de venter lidt endnu til, at vi får besluttet os. To be honest er det nok mest mig, som er ubeslutsom, men A er så god til bare at sige “Vi venter bare til du er sikker på, hvordan de skal hænge”. Det er dejligt at have en tålmodig kæreste, når man ofte skifter mening omkring ens boligindretning.

Desuden tusind tak for jeres søde kommentarer ved mit sidste indlæg både på Instagram og her på bloggen. Det var tydeligt, at jeg ikke er den eneste, som burde blive bedre til at sige nej til ting.

final1-1Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg synes det er svært..