Valentinesdag ikke min kop te

Min valentinesdag

Min valentinesdag gik stille og roligt for sig. Jeg tilbragte først dagen i Nyborg ved mine forældre og deres (min) skønne kat, herefter tog jeg hjem til Odense. Jeg havde en valentinesdate med en veninde fra studiet, som faktisk også er blogger på denne fantastiske blog. Vi tog ind og så The Danish Girl og bagefter ud og spise på Froggy’s. Jeg smider min anmeldelse af filmen op en af de kommende dage. Mit valentines outfit bestod af min nye nederdel fra Moves i en fantastisk mørkegrøn – elsker den! I kan finde nederdelen her. Det mest fantastiske ved nederdelen er, at der er lommer – så er jeg solgt. Synes ofte lommer er en kæmpe mangelvare ved nederdele. Det var lidt svært pga. blæsten og lyset at få taget et mega cool billede, så I må nøjes med følgende billeder (;

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 11.15.23

H&M bluse, Moves nederdel, Pilgrim Halskæde, Calvin Klein taske, Forever21 sko, United Colors of Beneton Jakke. 

Som de hurtige måske har bemærket er der blevet tilføjet et nyt ikon i de sociale medier rækken. Jeg har nemlig oprettet en Facebook side, som du også kan finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentinesdag ikke min kop te