12 hurtige om mig

Kreativ med Søstrene Grene

IMG_3739

Jeg er typen, som virkelig elsker DIYS og gør-det-selv-projekter, men nogle gange med en travl hverdag, så kan man godt mangle det der store overskud til at være kreativ. Her elsker jeg virkelig Søstrene Grene. Hold nu op man kan være kreativ med deres ting til billige penge og på ingen tid. Jeg købte for lidt tid siden nogle pakker i Søstrene Grene med Christmas Ornaments (og en masse andet) til kun 9,80 – virkelig billigt! Og de er super simple at lave, og de er enormt dekorative – både som pynt til jul, men også sådan generelt. Der er til 4 stk. i en pakke, og det tager virkelig kun et split sekund og wupti så har man været kreativ til ingen penge (-:

I strimlerne man kan købe hos søstrene grene er der 3 huller i (1 i midten, 1 i hver ende). Man tråder perlen med den længden man ønsker der skal være at hænge selve Ornaments i, jeg lavede en løkke, så det var nemmere at hænge op. Herefter tråder du snoren med en nål og stikker nålen igennem alle strimlernes midten. Bagefter stikker du nålen igennem alle strimlernes ene ende, og bagefter alle strimlernes anden ende. Nu skal du begynde at forme kuglen, som du ønsker og justere på strimlerne, og når den sidder som du ønsker binder du en stram knuden for neden, og evt. klipper det resterende snor af (det gjorde jeg).

Kan I lide at være kreative og lave DIYs, hvis ja er I så gang med eller har forelsket jer i nogle spændende projekter?

Ha’ en herlig dag søde læsere ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 hurtige om mig