Gaveideer til den eventyrlystne

Nice – det perfekte get-away sted

dsc_8711Som mange af jer nok ved og har kunne fornemme på Instagram, så smuttede jeg sidste onsdag på en lille miniferie væk fra snevejr, BA, undervisning og ned til min veninde, lidt varmere vejr (cirka 14-16 grader) og bare afslapning. Det var så super fantastisk at være afsted, og jeg kan ikke beskrive, hvor godt det var at se Julie igen. Det bedste og længeste kram jeg nogensinde har givet hende – var nærmest lige ved at græde af glæde. Jeg mærkede virkelig, hvor meget jeg egentlig har savnet hende, da jeg så hende – men heldigvis er hun snart hjemme i Danmark igen – 1 måned og 1 dag (!!!). Julie læser på den skole der hedder SKEMA – Sophia Antipolis. Det vil sige, at det ikke helt er Nice, men det er den by flest kender, som er tættest på! Derudover bor hun sådan en lille buskørsel væk fra Antibes, og det er virkelig en fantastisk hyggelig by. Den ligger lige ude til vandet, har snørklet små gader, små hyggelige butikker, flot kunst, den vildeste havn med kæmpe yacht – det er en virkelig hyggelig by. Julie og jeg var derinde to gange for at daske og spise og en gang var vi ude og få drinks der sammen med nogle andre Julie kender – mega hyggeligt. Jeg synes virkelig Frankrig/Nice var meget bedre end forventet, man hører så ofte, at franskmænd er snobbet, men alle vi mødte var enormt venlige, åbensindet og snakkede også engelsk eller forsøgte på det. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger Frankrig.

Onsdag (første dag)  var vi en smuttur til Antibes, kigge på fantastiske store og flotte yacht, tør ikke tænkte på, hvad de koster. Og så spiste vi selvfølgelig pandekager med nutella (!!).
Torsdag havde Julie en lang dag på uni, men med 4 timers mellemtimer så der mødtes vi og spiste frokost, og mens Julie var på uni, fik jeg skrevet lidt på min BA, så helt BA-fri-ferie blev det ikke til. Da Julie havde fri, mødtes vi med nogle af hendes kammerater til en omgang pizza og herefter tog vi ud og fik drinks – super hyggeligt.
Fredag var en helligdag i Frankrig, så der var dømt hyggedag med sove længe, Netflixe – vi så Kung Fu Panda og så spiste vi selvfølgelig pandekager (igen).
Lørdag tog vi ud med to af Julies veninder på shopping i Cap 3000, et shopping center i Nice. Jeg var ikke særlig imponeret, jeg ved ikke om vi i Danmark bare shopper for meget, men synes ikke det var det fedeste shopping center. Det eneste jeg købte på vores shoppingtur var et tørklæde – mega stolt af mig selv, total selvkontrol. Efter vi havde været der, tog vi toget til Antibes for at tage bussen hjem til Julie, men vi besluttede at holde stop i Antibes og daske og spise sushi. Her fik jeg til gengæld brugt lidt flere penge. Vi købte nemlig  begge et CLUSE ur – jeg elsker det! Jeg har virkelig længe kigget og sukket efter et, og nu tillod jeg mig at købe det, jeg skal nok vise jer det hurtigst muligt. Derudover købte jeg de fineste støvler, sååå det var ikke så længe den der selvkontrol holdt ikke så stolt længere (; – men til gengæld dét gladere grundet ur og støvler.

Lille tip: Jeg vil virkelig råde folk til at slå et smut forbi Antibes, der er en mega flot skulptur ude langs havnefronten, som lyser fantastisk flot op om aftenen. Jeg var i hvert fald imponeret af det. Men alt i alt en mega fantastisk tur, og nu ser jeg bare frem til det bliver d.18. december, og hun kommer endeligt hjem! Jeg vil i de kommende par dage forsøge at få opdateret med nykøbene og så har jeg gang i en DIY, som ville være perfekt til som julegaveidé – i mellemtiden må I nøjes med lidt stemningsbilleder fra min Frankrig-tur.

dsc_8669dsc_8680dsc_8681dsc_8691dsc_8630dsc_8617

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveideer til den eventyrlystne