DIY: Nye puder

“Make-over” af soveværelset

before

afterDet er efterhånden blevet efterspurgt en del, og jeg lovede jer for længe siden, at jeg ville opdatere bloggen med billeder af vores indretning. Vi er ikke helt færdige med soveværelset. Lige nu går vi går og snakker om, at vi meget gerne vil male endevæggen ved sengen én kontrastfarve, som kan skabe lidt ro og afslapning – jeg er ret vild med de grønne eller blå nuancer for tiden – A er klart mest til de blå nuancer. Nu må vi se, hvad det bliver til, hvem ved måske vi ender med tapet på den ene væg? Derfor er det I ser af soveværelset kun et øjebliksbillede – der sker hele tiden ændringer i det her lille hjem. Sådan det er på daglig basis, at A skal høre om en ny god ide, som jeg har fået. Generelt er han rigtig god til at lytte på alle mine tossede ideer, og så finder vi et kompromis, som vi begge kan lide og finde os tilpas i – det fungerer super godt. Udover at få malet den ene væg, har jeg et sengegavlsprojekt i tankerne, og derudover skal vi have lavet endnu et sengebord magen til det I ser i dette gamle indlæg – haha, jeg undskylder på forhånd for de gamle iPhone billeder i indlægget. Vi har også snakket om at skifte vores klædeskabs greb ud med enten lederstropper eller bare mere dekorative ‘håndtag’. Vi har derfor, som I nok kan fornemme, et par DIY’s i ærmet endnu ift. soveværelset. Generelt tror jeg hurtigt, at indretning bliver en løbende proces, som tager tid, da man hele tiden finder på småjusteringer.

dsc_4072

dsc_4087Vi har valgt det mindste værelse i lejligheden til soveværelse. Ifølge plantegningen var det egentlig det store værelse, som er 4 kvm mere, som er soveværelset, men efter et tip fra min far, valgte vi det mindste værelse. Vores soveværelse er derfor kun 10 kvm, men det fungerer super fint, og der er plads til det, som vi har behov for. Vi blev enige om at bruge det mindste værelse til soveværelse, da vi jo ‘bare’ skal sove der + der er plads til det vigtigste. Vi har plads til et højt klædeskab, vores kommode, vores seng og så skal vi have lavet en løsning, så der kommer lidt mere pynt ind (det er uden tvivl mig, som synes det mangler). Lampen har vi købt for nyligt. Det der med at finde lamper, det synes jeg virkelig er svært. Det er svært at beslutte sig, for man skal kigge på den lampe hver dag + den skal give det lys, som man ønsker i rummet. Jeg ville gerne have en “naturagtig” lampe, og derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg så denne i Ilva, at den måtte vi bare eje – heldigvis var A enig ! Og så en lidt mærkelig ting måske at have med i et indlæg, men hver gang jeg poster en video på min Instagram i Instastory med Molly i vores vasketøjskurv får jeg spørgsmål om, hvor den er fra. Den er købt i Neumünster Outlet, og den er af mærket Möve – jeg mener, at vi gav omkring 270 kroner for den.

dsc_4090

dsc_4061Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Nye puder