Kategorier på bloggen

Accessories – det unikke præg

prøve

Skagen ur / Ring / Taske / Øreringe / Tørklæde / Nixon ur

Nu nærmer julen sig jo snart, og det har fået mig i tænkeboks. Det er egentlig ikke, fordi jeg som sådan MANGLER noget, men der er vel alligevel altid noget, som man godt kunne tænke sig. Jeg kunne især godt bruge nogle eksta accessories. Accessories er og bliver bare fantastisk! Det kan virkelig shine ethvert outfit op! En fin taske, et pænt ur, et lækkert tørklæde – fantastisk! Det er her, man virkelig har mulighed for at sætte sit personlige præg på stilen og gøre den unik. Jeg er især vild med de ’neutrale’ sort/hvid/brune accessories. Umiddelbart kan man godt tænke, hvor meget personlighed er der i det? Men igen er det DIN eller MIN kombination af disse accessories, som gør outfittet unikt. Jeg købte i sommers et ur fra det danske firma Skagen – og hold nu op! Jeg kan ikke leve uden nu. Det er for det første enormt praktisk med ur, og for det andet, så ser det bare pænt, formelt og lækkert ud! Jeg elsker virkelig at kigge ned på min arm og se på det smukke ur! En anden ting, som jeg er helt afhængig af er mine ringe. Jeg skal bare have, som minimum, min ene ring på (har mange). Jeg ved ikke om, I kender til det, men hvis man ikke har det på, føler jeg mig helt nøgen. Jeg har især to ringe, som har en særlig værdi. Den ene er et smykke fra min farmor, som jeg fik, da jeg blev student – den er så fin, også har den enorm meget personlig værdi. Den anden er en ring fra det danske mærke Kranz & Ziegler, jeg fik af min kæreste – den er så fin, og igen er der noget personligt tilknyttet den. Hvad med jer? Har I nogle accessories, som I bare ikke kan leve uden? Eller nogle I går og drømmer om? ♥

/Indlægget er sponsoreret af UreTilAlt.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kategorier på bloggen