Hjemmelavet ingefærshot

What to do? Rom & Phuket

Ret spontant har jeg booket en ferie med en veninde til Rom i påsken. Jeg har aldrig været i Rom, og jeg vil derfor høre jer om I har nogle ideer til must-see, must-visit, must-eat, must-shop etc. ? Hvis I selv har boet i et super godt område, må I også gerne skrive det eller anbefale et godt (og helst billigt) hotel/lejlighed. Derudover har vi også booket en ferie til Phuket i sommerferien – vi skal være afsted 10 dage. Er der ligeledes et must-see, must-visit, must-experience, must-live-here på Phuket? Alle tips bliver taget imod med kyshånd og kæmpe glæde ! Puha, hvor må det gerne blive påskeferie og sommerferie nu, så jeg kan komme afsted – kan slet ikke vente! Har I planlagt nogle rejser i år?

DSC_5397

2 kommentarer

 • Det lyder dæleme lækkert – og vildt misundelsesværdigt! Har desværre aldrig selv været nogle af stederne, men ønsker jer nogle rigtig gode ture 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 tak Nikki! Jeg glæder mig virkelig også – Rom har altid været på min liste over steder jeg gerne vil se 🙂

   Rigtig god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet ingefærshot