Mit Tinderbox var ...

Det årlige (kiksede) projekt

DSC_6827

Min far og jeg har i 100 år (okay, ikke 100 år, men I ved, hvad jeg mener) planlagt at skulle lave hyldeblomstsaft. Vi er næsten hver gang blevet inspireret, når vi spiste hos Tante Maren i Farum – jeg er oprindeligt fra Sjælland, hvis I ikke liige vidste det. Vi har snakket og snakket om det, men det er aldrig blevet til noget, når vi så kom i tanke om det, så var hylden ikke sprunget ud eller var lige afblomstreret. Jeg er virkelig typen der har et utal af projekter, som jeg godt kunne tænke mig at lave og give mig i kast med, og det resulterer desværre i, at det langt fra er dem alle der bliver gjort. Det er lidt en ‘fiasko’ i mine øjne, at mine tanker ikke altid bliver ført ud i livet, men har virkelig så mange ideer, at jeg har simpelthen ikke tiden til at lave dem alle.

Nå, men nu fik vi endelig taget os sammen efter sådan 10 år (ikke 100), ja i år var året! I år tog vi os sammen og fik det lavet, og hold nu op .. Det var lækkert og nemt! Den eneste udfordring er dog, at det skal stå og trække i flere dage, og der kommer min tålmodighed virkelig på prøve. Jeg var heldigvis optaget med en dejlig tøseweekend, så det gjorde ventetiden noget nemmere. Da jeg netop var til tøseweekend var det ikke mig der siede det, men min kære far (TAK!!) og jeg fik et fint billede tilsendt fra ham af, at det var færdigt.. Så glæder man sig altså bare til at komme hjem og smage det, når man får sådan et billede tilsendt. Ikke nok med, at min far havde tilsendt et billede af den færdige produktion, men han havde også lige været mega god og tage billeder af produktion, så jeg havde til min blog – haha, så kender man bare sin datter ik’? De to nederste billeder er derfor taget af min far, da han siede saften efter den havde stået og trukket i fire dage. Jeg blev så glad, det var virkelig en så sød tanke af ham, og wauw det hyldeblomstsaft smagte virkelig bare fantastisk godt, og jeg skal helt sikkert også lave det næste år – nu må vi lige se om det sker ik’ ? 😉 Vi brugte denne opskrift, og den vil jeg helt sikkert også bruge næste gang, måske med en anelse mindre sukker, men det var det. Har I prøvet at lave hyldeblomstsaft før eller et projekt, som I længe gerne har ville lave, men bare aldrig fået taget jer sammen til? 

thumb_DSC_6923_1024

thumb_DSC_6924_1024

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Tinderbox var ...