Favoritsted #1 (udenfor Odense)

Mit Tinderbox var …

IMG_8538  IMG_8543

Alt alt alt for fedt !!! Jeg har været lidt off, da mine sidste par dage er gået med Tinderbox. Jeg havde egentlig først ikke planlagt, at jeg skulle afsted, men da et spændende frivillig job blev muligt, greb jeg chancen. Det var første gang jeg var på Tinderbox, så jeg var meget spændt på hele set-uppet derude, hvordan det rent praktisk var mm.. Jeg har én gang været på Roskilde festival, og det var bare ikke mig, til gengæld var jeg virkelig vil med Smuk Festival, og ligeledes er jeg vild med Tinderbox! Det er en super hyggelig og ren (!!!) festival. Synes lineuppet af kunstnere var mega godt, der var mange danske repræsentanter, og de gjorde det super godt ! Jeg var der alle 3 dage, og arbejdede under festivalen torsdag og lørdag med at opdatere storskærmenes (dem ved scenerne) indhold – det var rart sjovt at arbejde med, og de frivillige jeg var på hold med var bare så søde.

Torsdag inde jeg skulle møde, smuttede jeg afsted med min far ud og høre noget Saybia – de gjorde det godt, han er virkelig bare hyggelig Søren Huus, enormt nærværende som kunstner. Jeg nåede lige at høre lidt Aura (ikke imponeret) og så var jeg et smut forbi Magicbox inden min far og jeg gik tilbage til blå scene, hvor et band vi ikke kendte spillede nemlig: Of Monsters and men – det var faktisk virkelig virkelig godt! Resten af dagen gik med arbejde, så kunne kun høre koncerterne og ikke opleve dem. Om fredagen havde jeg fri og var afsted med min kusine og hendes kæreste, samt mødtes med min kære veninde Mette (hende den søde brunette I ser på nedenstående billede) ude på pladsen. Det var mega lækkert vejr, god musik og alt spillede bare (bad pun, I know). Vi hørte en masse forskelligt, noget bedre end andet men særlig Dizzy Mizz Lizzy og Volbeat gjorde det godt ! Søndag var også super fedt, jeg havde vagt fra 11.00-19.00, og jeg fik lige fri så jeg kunne komme ud og høre Derulo, nyde en kold øl og så … Begynder det at øs regne ‘amen det er typisk! Men jeg fik hørt Derulo, lidt Turboweekend, Lukas Graham også var jeg gennemblødt af regn, frøs, mudret og havde en telefon uden strøm, så hjem gik det efter Lukas Graham, hvilket ærger mig en smule, men sådan er det !

IMG_8509 thumb_IMG_8544_1024

Billedekvaliteten er lort (I know), men det var altså lige hvad det kunne blive til, når det udelukkende måtte blive iPhone billeder, da man skulle have særlig tilladelse til at medbringe kamera. Jeg sidder virkelig tilbage med en fed følelse efter TB16, og jeg har helt klart planer om, at det ikke på nogen måde er sidste gang, at jeg deltager på Tinderbox!

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Det lyder da også som en mega fed opgave! I hvert fald lidt mere luksus end at lange kebabruller over disken, som jeg gjorde. Men fedt var det altså! 🙂

  Dizzy var den vildeste oplevelse! Klart weekendens musikalske højdepunkt for mig. Og så skal du i øvrigt ikke ærge dig over, at du gik hjem efter Lukas Graham, for dagen peakede helt sikkert dér 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var en så fed opgave, og så er det jo også okay studierelevant, når man læser medievidenskab. Er sikker på, at folk har værdsat du langede kebabruller over disken 🙂

   Dizzy var så fedt, og ja virkelig et højdepunkt. Årh, det er jeg så glad for du siger, jeg var lidt ked af at gå glip af David Guetta nemlig.

   Håber du havde en god festival søde Lisbeth 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritsted #1 (udenfor Odense)