Det årlige (kiksede) projekt

For travlt til morgenmad?

DSC_6835

Jeg har været virkelig dårlig til at spise morgenmad det sidste halve års tid, det er ligesom røget til fordel for mere søvn eller længere bade. Min morgenmad er virkelig noget, som jeg altid har prioriteret højt, og det burde det også være, for jeg kan virkelig mærke på mit energiniveau, når jeg har sprunget morgenmaden over. Det er i virkeligheden så dumt, og jeg hader mig selv for at gøre det, men det er bare den nemme løsning at hente nogle minutter der. Jeg har det sidste stykke tid døjet med søvnproblemer, og jeg har ikke kunne finde ro i kroppen, derfor har jeg set det som den nemme løsning at hente nogle minutter ved at spare min morgenmad væk, men det er bare en ond cirkel. For ingen morgenmad = ingen energi = søvnproblemer, og så kører hjulet igen.. Jeg har bare ment, at jeg havde for travlt til morgenmad – alt for travlt.  I virkeligheden kan man jo ikke have for travlt til at spise morgenmad, jeg hader faktisk normalt den undskyldning med ‘at have for travlt til noget. For i virkeligheden handler det om prioriteringer, og det sidste halve års tid har jeg i den grad prioriteret forkert. Det er en erkendelse jeg har måtte sande, og jeg bliver nødt til at ændre på det. Både fordi det er sundere for kroppen, men mit psykiske-jeg får det også bare væsentligt bedre af at huske morgenmadsvanen. Jeg vil uden tvivl lave det til fast vane (igen!) at huske at spise morgenmad, for morgenmad er bare lig en bedre start på dagen i mine øjne.

Min morgenmad i dag bestod af lækre danske jordbær, banan, et glas mango/appelsin juice og en omgang kamillete – jeg har haft lidt kriller i halsen, og det skal bare VÆK hurtigst muligt, derfor kamillete. Jeg smutter inde længe afsted til frisøren. Jeg fik for et års tid siden er det efterhånden klippet mit hår helt kort, da det var så slidt og ødelagt, og selvom mange var positive omkring det, så vil jeg alligevel forsøge mig med at få mit ‘lange’ hår tilbage – man kan jo altid klippe det igen, hvis man ønsker eller fortryder. Jeg håber virkelig, at frisøren kun lige tager spidserne. Mit hår vokser enormt langsomt, og det er endelig begyndt at blive liiiidt langt igen, så nu har hun ikke at tage det hele, men den frisør jeg skal til plejer heldigvis og være frisørtype, som reelt tager det antal cm man beder om, og ikke lige lægger +5 til – har I også været ude for det? At man beder om at få klippet så meget af (viser det), og så klipper de lige det dobbelte af – av, den gør altså lidt ondt eller måske er det bare mig der er sart?

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det årlige (kiksede) projekt