Et lille mandagstip til fredag

Sorry for the silence

Hej søde læsere. I må virkelig undskylde, at der den sidste uges tid ikke har været et eneste indlæg. Min uge har været så travl og fuldkommen proppet, at jeg på ingen måde har haft tid. Kender I de perioder, hvor man bare render rundt som en høne uden hoved? Sådan har jeg haft det den sidste periode, men nu er jeg ved at få et overblik over det hele igen, og jeg tror det er slut med at være en hovedløs høne 😉 Jeg har haft travlt med universitet, frivilligt arbejde x 2, ansøgninger, eksamensopgave mm. – lige lidt for meget i hovedet. Jeg er desværre den type, som til tider er dårlig til at sige nej, så jeg kan hurtigt få påtaget mig for mange opgaver, meeeen det er vel noget man skal lære at kontrollere og få styr på – I guess. Dog hold op, hvor er det en dejlig tid vi kommer ind i. Jeg elsker virkelig efterår og alle de andre årstider – de har hver deres charme. Men efteråret hold nu op det er hyggeligt – alle farverne på træerne og stearinlyshygge – ‘amen jeg elsker det ♥

Hvilken årstid kan I bedst lide? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille mandagstip til fredag