Ebay tasken over dem alle

Photobombed af en .. KAT?

øverst

Jep, du læste rigtigt. Forleden dag efter det havde regnet, ville jeg så gerne ud og øve mig med mit kamera og øve fokus på de fineste tulipaner mine forældre har stående i deres have. Vores kat (den bor hos mine forældre) er mega nysgerrig og skulle selvfølgelig med – jeg kunne have sagt mig selv, at det ville ende galt. Nå, men jeg sætter mig godt tilpas – sidder midt i et halvvådt bed, sad ikke særlig godt – stiller skarpt på et par af tulipanerne og så… Der går virkelig to billeder før Tykke T, katten vejer 6 kg og hedder Tilde normalt deraf navnet, tænker: “Det ser spændende ud det du fotografere, det vil jeg da liiige undersøge nærmere – ja ja vent du bare det kan godt tage et par minutter” ..

1     photobomb2

Da den unge dame endelig får taget sig sammen til at flytte sig efter at have snuset til tulipanerne i noget tid, så lægger jeg an til at tage billeder igen og WUPTI.. Der var sørme en kat igen. “Tag du bare dine billeder, jeg står bare her stille og roligt i baggrunden. Jeg kan også lige vende røven til – ville det ødelægge noget?

photobomb3      photobomb4

   Amen jeg begyndte bare at grine, for det er så typisk den kat. Jeg tror, at mange  med børn kan nikke genkende til at blive photobombed af dem (eller bare venner generelt), men helt ærligt en kat – den skal bare se sød ud og ikke gå i vejen for mig og mit spejlrefleks. Da hun blev ved med at synes, at det var særligt spændende at gå midt i bedet, hvor jeg havde valgt at tage billederne, besluttede jeg, at jeg bare vendte 180 grader og tog billeder af tulipanerne, som var til den anden side i bedet. Jeg sætter mig godt tilpas – igen sag midt i et halvvådt bed, sad ikke særlig godt – stiller skarpt på et par af tulipanerne også … Der går ÉT billede før Tykke T tænker: “Jamen de her tulipaner ser da også yderst spændende ud, generer det dig, hvis jeg står midt i det hele? Nej vel?”.

flot billede 2      thumb_DSC_6329_1024

Man må da give damen, at hun var mere diskret tilsidst, men altså helt ærligt hun behøvede da ikke stå midt inde i bedet. Det kan godt være, at hun ikke ses så tydeligt, men forestil jer, når en 6 kilos kat bevæger sig rundt – det er ikke just, fordi tulipanerne står stille haha! Amen for søren den kat er en linselus, men alt i alt var det jo meget hyggeligt, og jeg endte med at få et godt grin over hendes tossede påfund, måske jeg har skabt en blogger-kat, for hver gang jeg hiver kameraet frem, så er det yderst interessant.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

  • Årh dumme kat, det er ellers et virkelig yndigt motiv med farverne og regndråberne! Du må lige spærre hende inde i huset næste gang 😉

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Præcis, det var et virkelig fint motiv! Det skal da i hvert fald overvejes haha – men på den anden side var det jo meget sjovt at have en linselus med på fototur (;

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tasken over dem alle