Når nok bare er nok

Heartland var…

(“Reklame” – jeg havde søgt presseakkreditering) 

Hygge, lyskæder, lækker mad, musik, solskin, og total søskendetid. Jeg har virkelig haft det her indlæg liggende længe. Jeg har blot manglet at sætte billeder ind og få smidt det op, fordi I ved eksamensræs.. Men here we go. Jeg var afsted som presse på Heartland Festival med min bror under armen. Det var SÅ hyggeligt! Min bror og jeg har alle dage haft et godt forhold til hinanden, og vi har også (næsten) altid været bedste venner. Eller han er i hvert fald min – uden tvivl. Så det var helt oplagt at tage afsted med ham og bare have noget alene tid ham og mig. Ingen af os havde været på Heartland festival før, så det hele var nyt. Omgivelserne, stemningen og idéen.

Heartland er nemlig ikke som alle andre festivaler. Det er Egeskovs festival eller festivalen foregår på Egeskov Slot. De har enormt meget forskelligt på programmet: talks, art, musik, workshops, og en masse lækre madboder rundt omkring! Min bror og jeg var mega fan af pølsevognen som var der. Det lignede en standard pølsevogn, men det var det LANGT fra. Det er den bedste franske hotdog, som jeg har fået til dags dato, og så til sølle 35 kroner – virkelig intet at klage over. Det var jo ufatteligt varmt, da vi var afsted, og så to af dagene var vi et smut forbi denne skønne milkshakebar. Ellers fik vi en fantastisk god burger fra Gourmensch, som var en Asiatisk porchetta burger. Den var virkelig virkelig god. Sprød og saftig – helt perfekt !

Jeg var enormt fan af stemningen på Heartland. Der er så smukt på Egeskov året rundt, men om muligt var det endnu smukkere til Heartland. Jeg må indrømme, at jeg er klart mest til musikken, men den var der også massere godt af på programmet. Både min bror og jeg var enig om, at Jonah Blacksmith og Peter Sommer var de ultimative bedste musikoplevelser. Begge koncerter var ‘intim’ koncerter i et af teltene, og til begge var stemningen noget helt unikt, som er lidt svært at sætte ord på. Benal var eller er også på vores liste over de bedste musikoplevelser på Heartland 2018.

Heartland har også gjort enormt meget ud af, at der er hyggekroge rundt omkring. Der er spil – blandt andet petanque og backgammon, og det var jeg især fan af. Jeg er nemlig ikke typen, som bare drikker mig fra sans og samling, så for mig er det perfekt, at der andre ting til dem, som ikke vælter rundt. Heartland gemmer også på mange ‘hemmelige’ steder, så man har massere at udforske. Da jeg havde mit kamera med, så var det mega hyggeligt at gå på opdagelse i de små spidsfindigheder, som festivalen gemte rundt omkring på pladsen.

Heartland var super godt, og selvom jeg var med som presse i år, så vil jeg ikke udelukke, at jeg ikke skal med igen næste år. Men jeg må dog indrømme, at det kommer mest an på musikken, da det er det, som jeg særligt kommer for på festivaller.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, InstagraBloglovin’ 

6 kommentarer

 • Sådan nogle fine billeder og virkelig med stemning i dem, tak for godt indlæg 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din søde kommentar Kathrine. Jeg er glad for, at du kunne lide stemningen i billederne !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine billeder altså! Dejligt at I havde en god tur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Rikke ! Ja, det var lige, hvad jeg havde brug for i eksamensperioden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vanvittigt hyggeligt! Jeg elsker også at rejse med mine to søstre – både sammen og hver for sig. Bedre rejsemakkere fåes ikke (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var virkelig også hyggeligt! Ej, det lyder også hyggeligt med søskende-rejser.

   Men det er jo desværre ikke alle, som har et godt søskendeforhold. Jeg er meget glad for, at min bror og jeg altid har haft et godt forhold til hinanden, for bedre ven fås ikke !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når nok bare er nok