Mine julegaver anno 2016

Mit år i Instagram billeder

homesaraMad med mad, Royal Copenhagen, mere mad og diverse feriebilleder er virkelig det, som er blevet liket på min Instagram-profil i løbet af 2016. Generelt så hitter madbilleder altså bare på Instagram – det kommer vi ikke udenom. Jeg er også selv stor fan af disse, især de profiler, som er fantastisk dygtige til at bage de fineste kager (jelly much !!!). Ovenstående billeder er mine Best Nine på Instagram anno 2016, hvilket vil sige, at det er de 9 billeder, som er blevet liket mest. Hvis du selv kunne tænke dig at se, hvilke er dine mest likede billeder, så smut ind på den her side: https://2016bestnine.com og indtast dit Instagram profilnavn – mit allermest likede billede er dette.  Personligt er min favorit nok dette eller dette, men det har uden tvivl også noget at gøre med, at der for mig er ferieminder med på begge billeder. Særligt nummer 1 fra Rom synes jeg er så fantastisk smukt et billede – må man gerne sige det om sine egne billeder? Hvis ikke, så too bad, for jeg synes virkelig det er et smukt billede og så er det ‘bare’ taget med iPhone faktisk.

Mit år har budt på nyt job, bachelor-projekt, ferie i Rom, zipline, snorkling, ferie i Thailand, min søde gymnasieveninde, som også bor i Odense, tog på udenlandssemester, så at besøge hende var også en af mine personlige favoritter. I kan læse mere om min tur til Nice, Frankrig lige her. Jeg er spændende på, hvad 2017 kommer til at byde på. Jeg står overfor valget af kandidatuddannelse – jeg kan slet ikke forstå, at jeg allerede skal læse kandidat til sommer, tiden går SÅ stærkt. Derudover håber jeg da på at kunne komme ud at rejse en gang eller to i løbet af 2017. Min veninde, som var på udlandssemester i Frankrig, og jeg har snakket om Marokko, men det er indtil videre blevet ved snakken.. Så hvis I har nogle must-see af rejselokationer, så sig endelig til og link evt. til blogindlæg, hvis I har dette, hvor I skriver om jeres rejse – kunne virkelig godt bruge noget inspiration. Momondo og Hotels.com er i hvertfald hyppigt brugte sider for tiden, og gode overspringshandlinger i eksamenstiden, når man lige har brug for at drømme sig lidt væk for koldt vejr, eksaminer mm.

Hvis I ikke følger med inde på Instagram, så kan I gøre det lige her på @homesara. Jeg er oftest bedst til at være aktiv der. DISCLAIMER: lige for tiden er eksamensperiode, så måske der er lidt stilhed både på Instagram og bloggen, men jeg forsøger mit bedste at opdatere. Hvilke billeder er personligt dem, som I selv elsker at se på Instagram?

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver anno 2016