Hjemmelavet sommeris

Ovenud af begejstring

DSC_7299Jeg kan virkelig slet ikke vente. Der er en nyhed, som jeg ikke har delt med jer på bloggen, faktisk kun de nærmeste.. I dag var jeg nemlig til møde angående mit nye studiejob – jep, jeg har fået studiejob, og jeg er så spændt på at komme ordentlig igang. Det vil altså sige, at jeg har to studiejobs nu, og det kan måske virke som lidt mange bolde i luften, når man skal skrive en BA ved siden af, samt passe sit studie, men jeg holder hovedet højt og møder udfordringerne med oprejst panden. Mit nuværende studiejob er på universitet, hvor jeg arbejder hos IT-service og FABLAB. Det nye job er også på universitet, men denne gang er mit job hos SDU Erhverv, hvor jeg siden august 2015 har været frivillig. SDU Erhverv laver en forskellig række ting. De har en række erhvervssamarbejder, karrierevejleding til studerende på SDU, samt  kan de skabe kontakt mellem virksomheder og studerende blandt andet via diverse arrangementer, som Business Brunch og Company Dating. Jeg skal være projektansvarlig for ambassadørkorpset (det hedder de frivillige), og jeg er så spændt på det hele. Det var bare en lille hurtigt, men enormt glad opdatering herfra. Ha’ en fantastisk dag!

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet sommeris