1 års fødselsdag

Det efterspurgte instagramtæppe

DSC_8129Reklamelinks er markeret med *
Det nok mest efterspurgte item efterhånden på min Instagramprofil er dette tæppe. Hvad end det ligger i baggrunden eller er i fokus, som her, så er der tit nogle, som spørger, hvor det er fra eller skriver privat til mig for at høre om det er et jeg selv har lavet og om de kan få opskriften på det. Jeg har på ingen måde selv lavet tæppet, desværre. Man kan sikkert sagtens lave et selv, men det rækker mine evner altså ikke til, såvidt jeg kan læse mig frem til er tæppet håndvævet, og alt, hvad der kommer til vævning, strikning og hækling er pt. uden for mine evner. Tæppet er fra Muuto, og hedder LOOM. Jeg købte mit tæppe for lidt over 1 års tid siden hos Luxoliving, faktisk stortset lige da jeg var flyttet ind. Tæppet fås i flere farver end disse røde nuancer*, som jeg har købt mit i, ja faktisk kan man få det i hele syv farver, som I kan se her*. Særligt er jeg vild med det grønne tæppe*. Jeg elsker mit tæppe, da det ikke bare er rødt, men en masse nuancer af rød. Udover at være enormt dekorativt, er tæppet altså super behageligt – det er lavet i 100% bomuld. Jeg synes tit, at de dekorative tæpper er sådan nogle der kradser og er irriterende at ligge med, men ikke dette. Hvis I kigger min Instagram-profil igennem (@homesara), vil I kunne finde mange billeder med tæppet, og det er simpelthen fordi det er så fint! I kan blandt andet se dette billede, som faktisk er helt tilbage fra, da jeg modtog det. Nå, men i hvertfald nu er det efterspurgte tæppe identificeret.

DSC_8132 DSC_8133Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Haha, jeg er tilsyneladende ikke detaljeorienteret nok, for jeg tror ikke jeg har registreret det før, men jeg er nu alligevel ret vild med det. Må heller skynde mig at smide det på ønskelisten 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, men kan ikke holde øje med det hele Lisbeth (;

   Men jeg er også ret vild med det – god idé at smide det på ønskelisten!

   Ha’ en fantastisk weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års fødselsdag