Forelsket i .. Royal Copenhagen

Lækre bolighjemmesider

IMG_2387

Hej søde læsere ♥ Noget jeg virkelig elsker er at kigge på (mest købe) boliginteriør. Det er så hyggeligt at finde inspiration og nye ting til ens hjem. Jeg har idag brugt dagen på at lure lidt rundt på diverse hjemmesider, og jeg har fundet ud af, at nogle af siderne har nogle fantastisk tilbud, så skynd jer at kigge!

En side jeg især elsker er LuxoLiving, de har virkelig mange spændende ting og sager og i alle prisklasser. Desuden er servicen fantastisk. De gange jeg har bestilt derfra, har jeg fået det et par dage efter, og det er virkelig dejligt, at når man bestiller noget, som man virkelig har forelsket sig i, at man får det forholdsvis hurtigt! Nå, men jeg var selvfølgelig inde på deres side i dag (kigger den næsten hver dag), og de har virkelig nogle gode tilbud, som I kan se her. Lige da jeg flyttede ind, bestilte jeg det fantastiske tæppe fra Muuto, som I kan se på det øverste billede. Jeg er virkelig så glad for det, og jeg fik det (så vidt jeg husker) dagen efter, at jeg havde bestilt!

En anden spændende side, som altid kan lokke er Stilit.dk, det er en spændende side, og man her er virkelig også i forskellige prisklasser og en godt uddrag af spændende mærker. Hende, som har side er enormt sød og serviceminded, og igen får man leveret varerne meget meget hurtigt, hvilket er fantastisk! Sidst jeg bestilte derfra, bestilte jeg en Moebe ramme, Kasia Lilja og en vasketøjskurv, og jeg fik det leveret enormt hurtigt!

Deusden har siden no1living minus 20% på Kähler, og de har også mange mange andre spændende mærker end Kähler. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har bestilt der, meeeeen jeg overvejer det tit, det er bare ikke altid, at ens drømme er enig med ens pengepung, og især ikke, når man er på SU, men med minus 20% på Kähler, kunne det jo være, at man skulle overvej det.

 

I må have en fantastisk dag – måske med lidt boligtilbehørskiggeri ♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket i .. Royal Copenhagen