Mine nye simple darlings

Lækre besparelser i weekenden

 

Skærmbillede 2015-09-25 kl. 15.00.04

Hej skønne læsere. Jeg ved ikke, om I har bemærket det eller ved det, men Imerco har i dag og lørdag 20% på alt (med enkelte undtagelser). Desuden har Royal Copenhagen Outlet -20% yderligere! Man sparer altså 35% ift. 1. sortering, og det er virkelig virkelig sjældent, at de gør dette (måske en eller to gange om året). Vejle har -20% lørdag d.26/9 fra kl.10-17, og Frederiksberg har d.27/9 kl.10-17. Jeg er desværre selv optaget weekenden, men uh hvor jeg gerne ville især til Royal Copenhagen Outletten !!!

  • D.25/9 : -20% i Imerco
  • D.26/9 : -20% i Imerco og Royal Copenhagen outletten i Vejle
  • D.27/9 ; -20% i Royal Copenhagen outletten på Frederiksberg

 

Jeg håber, at I finder nogle lækre ting med gode besparelser, hvis I tager afsted! Er slet slet ikke misundelig ! Skriv evt., hvad I køber eller eventuelt har købt i Imerco her i weekendens løb – det ville glæde mig at se lidt lækkerier !

 

I må have en fantastisk weekend ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye simple darlings