Simpel nederdel

Når posten kommer med ens ‘mødom’

thumb_DSC_5559_1024 ændret
Denne titel giver formentlig ingen mening overhovedet medmindre man har læst dette indlæg – måske det ingen gang giver mening, hvis man har læst det indlæg, men kun giver mening i mit hoved… I hvert fald har jeg modtaget mine ebay køb. Tasken, som I kan finde her har været 3 uger undervejs. Det har kostet den “store” sum af 41,42 kr., så det er jo ikke ligefrem den store pengepung der har været fremme, men jeg er egentlig imponerende tilfreds. Havde forventet (eller frygtet) enorm dårlig kvalitet, men det er bedre end forventet. Synes tasken er enorm simpel i det sorte design – den kan sagtens købes i andre farver khaki (orange brunlig), brown (mørkebrun). Størrelsen er også super fin til mit behov. Der er plads til faste ting som en pung, telefon og solbriller, også er der stadigvæk pladstil lidt ekstra. Mit spejlreflekskamera kan selvfølgelig ikke lige lægge i – overvejer dog om jeg skal investere i et mindre kamera, så man har et, som er lidt nemmere at have med på farten – har I nogle forslag? Bruger I selv evt. et mindre kamera eller har hørt godt om et – så sig til! Jeg er pt. en nikon-pige, men er  i den grad åben for andre mærker og modtager rigtig gerne inspiration. Jeg har desuden også modtaget uret fra samme indlæg.
Det modtog jeg dagen efter tasken, så indtil videre er mine ebay-odrer en succes!

thumb_DSC_5556_1024 ændret ændret DSC_5555_1024 ændret

Følg bloggen på Facebook

2 kommentarer

 • Lurer virkelig også på en helt bestemt taske derinde (og en nederdel. Og en kjole…), men er hamrende bange for at slå til. Hvis der er én ting, facebook har lært os, så er det, at man ikke skal stole på kinesere på eBay!

  Med hensyn til kamera, så kan jeg virkelig anbefale Olympus’ PEN E-PL7, som er helt fantastisk! Havde selv mulighed for at lege med det sidste weekend, og nu vil mine hede drømme bare ikke dø igen! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, Lisbeth – det er bare om at slå til, man skal bare læse lidt om anmeldelserne af brugeren samt tænke på toldreglerne! Begge mine ting kom frem og er i fin stand (ift. prisen)

   Det vil jeg kigge nærmere på – tusind tak for forslaget !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel nederdel