Ovenud af begejstring #2

Super nem DIY

DSC_7741Det her er virkelig en opskrift på en fantastisk nem DIY. Denne DIY kræver ikke særlig mange ting. Alt du skal bruge er:

  • Papkrus
  • Tyndt silkebånd
  • En saks
  • En hullemaskine

Jep, det korrekt – ovenstående ting bliver forvandlet til små fine gaveæsker. Jeg elsker at give gaver i små æsker, men jeg synes desværre ofte, at gaveæsker kan være super dyre at købe. Jeg købte alle disse elementer til denne DIY i Søstrene Grene – de har altså bare nogle fantastiske fund rigtig ofte og til ingen penge, what’s not to love?  Papkrus, silkebånd og popcornæskerne kostede alle lige under 8 kroner, så det er ikke en dyr måde at lave gaveæsker på. Man får altså 6 gaveæsker for cirka 16 kroner, altså cirka 3 kroner for en gaveæske, som er helt din egen.  Jeg synes det er en super fin måde, at personliggøre gaveæskerne på. Du kan købe papkrus med flag, ananaser, enhjørninger – you name it! Og så kan du købe silkebåndet i lige den farve, som du ønsker dig. Jeg klippede papkruset i 12 ‘stykker’ cirka en tredjedel ned, men det kan man selv justere alt afhængigt af, hvordan man ønsker det endelig resultat. Start evt. med at klippe lidt kortere ned, du kan altid klippe det længere, men når først du har klippet for langt, kan du ikke fortryde det igen – medmindre du bruger et nyt papkrus på det. Du kan se trinene i nedenstående guide. Det er virkelig super simpelt. Jeg prøvede også med popcornæskerne, men må dog erkende, at jeg ikke synes det var en ligeså stor succes, men papkrusene – personligt elsker jeg det! Det tager ingen tid, og så kan du putte de fineste gaver i dem. Den gave jeg har lagt i min ene gaveæske er en halskæde jeg selv har lavet, som du kan finde guiden på her. Hvad synes I om hele papkrus til gaveæske ideen?

I kan se min video om, hvordan man laver dem lige her.

gaveæske

DSC_7784

DSC_7800

DSC_7799

DSC_7819

DSC_7818

DSC_7805

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovenud af begejstring #2