Kaos med kaos på

Yellowstone sneak peek

Vi har været afsted i lidt over to uger nu, og vi har allerede oplevet en masse. En oplevelse, som jeg havde set særlig frem til, og som altid har stået på min bucket list (okay min voksne bucket list) var: Yellowstone.

Jeg har altid været enormt fascineret af naturen både landskaberne og dyrene, som er at finde der. Det er formentlig noget, som jeg har særlig har lært fra min far. Jeg er opvokset med, at man skulle værdsætte naturen, og vi har altid ‘dyrket’ at se naturoplevelser, når vi har været på ferie. Om det var i Danmark, Prag eller Dubai. Derfor vidste jeg også, at det var et must at se Yellowstone nu, når A og jeg skulle herhen. Og hold nu op Yellowstone var alt det jeg havde drømt om og turde håbe på – og mere til.

Vi var blevet anbefalet at være minimum to dage i Yellowstone, og det er jeg så glad for, at vi fik anbefalet. For hold nu op man kan bruge mange timer i Yellowstone. 1) fordi der er mange turister og 2) fordi der er så meget at se. Jeg kommer til at dele en guide med, hvad skal man se i Yellowstone, gode tips til ens besøg derhenne, og hvad man skal være særlig opmærksom på. Som I kan se nedenfor så er landskabet i sig selv imponerende, men som I vil kunne se længere nede, så vi også en del dyr.

A og jeg var imponeret over naturen, og var mega oppe at køre over, hvor flot det i sig selv var. Lige pludselig holder vi i uventet kø. Det skal forstås som, at man ved, man holder i kø, når man nærmer sig nogle af de stops, som er rundt omkring i Yellowstone, men der var intet. Derfor tænkte vi straks, at der måtte være et eller andet. Så jeg finder kameraet frem, og ganske rigtigt..

Lige på vores side, hvor vi kommer kørende, står der ikke kun én, men to bisoner. A går lidt i panik over, hvor store de er, men jeg er bare så betaget af dem og tænker, at jeg skal have det bedst-mulige billede. Så jeg ruller selvfølgelig mit vindue ned, så jeg har et clear shot til den. Og hold nu op ! Altså det var så imponerende at se den. Vi var sådan helt oppe at køre over det. Der går dog ikke længe før, at vi er omgivet af dem, og i visse dele af parken (jeg skal nok dele det i min guide), er der en overflod af bisoner eller i hvert fald, da vi var der.

Udover bisoner så vi også andre dyr. Blandt andet dette søde hun mule-deer, som vi måtte lave en uvending for at komme tilbage til. De stod lige ud til vejen, så mange bremsede bare, og det er generelt en ting, jeg vil fraråde folk at gøre. Kommer der en bison, bjørn eller andet dyr gående ud foran bilen, så selvfølglig brems, men ellers så maks sænk farten. Folk omkring kan godt blive rimelig irriteret over, at trafikken går i stå, og det kan skyldes, at det måske er 700. gang, at de ser et mule-deer eller en bison. Så hvis du har mulighed for at holde inde på en af de mange parkeringspladser der er, så undgår du at være til gene for andre.

Derudover så vi en han mule-deer. Nogle turister snakkede om det var en elk, men såvidt vi kan se, så skulle det ‘blot’ være en han mule-deer. Vi så også jordegern (og almindelige egern) og så så vi den sødeste lille skabning, og der er en sjov historie bag det sidste billede. A og jeg kører, og var egentlig så småt ved at ville til at køre ud af parken. Vi manglede dog et sidste stop, så der kørte vi hen. Mens vi kører snakker vi om, at vi gerne gad se et dyr mere (allerhelst en bjørn, men det skete ikke), og lige pludselig på en mur sidder der bare det her dyr, og vi er helt oppe og køre over det – men vi kan ikke holde inde, og vi har masser af biler bag os. Så det resulterer i, at A smider bilen ind til siden så snart det var muligt, laver en uvending og så kan vi fint få taget et billede af det søde dyr, for så igen at lave en uvending og køre hen og se det sidste punkt.

Mit allerførste tip til Yellowstone må derfor være: Hold øje – for du ved ikke, hvornår der er et dyr.

Vi snakkede med nogle danskere i et storcenter i Salt Lake City, og de havde set både sortebjørne og grizzlybjørne, så det er muligt at se dem.  Vi så dem desværre bare ikke.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

1 kommentar

  • Hvor ser det bare fantastisk ud! Håber I nyder turen! Glæder mig til at se flere billeder og høre om det hele når I kommer hjem <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaos med kaos på