DIY puder

Jeg bliver helt glad !

Hej søde læsere. Jeg lavede for en halvanden uges tid siden et indlæg omkring mit yndlingshjørne, I kan læse det her. Den søde By JKM kunster, bag mine fine illustrationer på væggen, var så fantastisk sød at dele mit indlæg på hendes Facebook – se det gør altså mig glad. Jeg kan virkelig kun anbefale hende, Julie er så super flink, dygtig og kundemindet, virkelig en fornøjelse at handle med! Jeg smutter inden længe til fødselsdag hos min kære bedste, så tror egentlig det meste af min dag går med det! Hvad skal jeres dag gå med?

Skærmbillede 2015-11-07 kl. 09.23.37

I må have en fantastisk lørdag ♥

2 kommentarer

 • Michelle Snitgaard

  Kan godt forstå du blev glad – du fortjener AL den positive omtale du kan få!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesara

   Ih, du er så sød ! Kan virkelig kun sige i lige måde, jeg tjekker næsten din blog dagligt – elsker at følge med :kissing_heart:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY puder