Når posten kommer med ens 'mødom'

Min yndlings DIY i hjemmet

DSC_5568           DSC_5569

Jeg er ret glad for DIY-projekter – jeg har desværre ikke særlig meget plads i min lejlighed, så det er begrænset, hvad jeg vil kaste mig ud i af projekter, da jeg ved, at jeg på et tidspunkt flytter til noget større, men nogle projekter er det da blevet til.. Og min yndlings er klart dette: mit sengebord. Det er det første reelle diy-projekt til min lejlighed, og jeg elsker det! Det er mig, som har valgt farven, marmorpladen foroven – jeg har kunne lave det lige som jeg ønskede, og det resultatet bedre end forventet! Elsker DIY-projekter, man kan lægge sin personlighed i, og jeg elsker at se noget gå fra “ingenting” til at være noget man bare elsker og som har personlighed! Som I måske kan fornemme på billederne, så bor jeg i en et-værsels (bor på kollegie i Odense, men med eget bad og køkken – meget vigtigt for mig, at der var det!), og det betyder, at jeg har alt-i-et-værelse, så jeg har soveværelse, stue, ‘spisestue’/køkken i samme rum. Lidt irriterende i starten tænkte jeg, men jeg har virkelig fået det til at fungere med nogle smarte løsninger. Som I kan fornemme på billederne, så har jeg adskilt min seng fra resten ved at sætte mit klædeskab (+ en lavere kommode) som en slags væg. På den måde kan jeg ikke fra sengen kigge ind i ‘stuen’ og omvendt. Nå, det var et sidespring. Jeg er virkelig tilfreds med mit lille sovehjørne, og jeg elsker resultatet på mit sengebord. Hvis du vil vide, hvordan jeg har lavet det – kan du læse det i det her indlæg. Hvad synes I om det? Og hvad er jeres yndlings diy-projekt (hvis I har et)?

DSC_5576

DSC_5573

DSC_5581

DSC_5588

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når posten kommer med ens 'mødom'