Forelsket i en lampe?

Odense # 2 – Riceteria

DSC_5168 DSC_5171

Jeg har længe gerne ville besøge Riceteria i Odense, men jeg har af en eller anden årsag bare ikke fået gjort det – indtil i dag ! Og sikke en butik med alverdens farver fra Rice’ fantastiske univers. Jeg købte et rundt skærebræt i træ med blå kant i butikken, og så spiste jeg for første gang nogensinde alene på en café, og det var virkelig hyggeligt. Jeg er typen, som også værdsætter alenetid, men jeg har virkelig aldrig spist alene ude på café, men det var rart bare at sidde med mit blad, drikke en Chai Latté, tjekke Instagram og bare være mig og mine tanker.. På Riceteria er der en fantastisk hyggelig atmosfære med en blandet farverig boligstil, hvilket bare skaber en atmosfære af hygge. Derudover ser deres mad så indbydende ud i deres standere, og den morgenmad jeg fik smagte virkelig godt! Jeg bestilte en Chai Latté og en gulerodsbolle med hjemmelavet nutella, og det blev den nette sum af 61 kr., så det var virkelig billigt! Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg besøger Riceteria i Odense, og hvis du endnu ikke har været der endnu, men bor i Odense, burde du i den grad smutte forbi – om end ikke til en god kop take-away kaffe! Har I prøvet Riceteria By Rice?

DSC_5175 DSC_5173

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket i en lampe?