DIY hair ties

Sunde sommeris

DSC_7189

DSC_7192

Phew weekenden har godt nok været varm var? Og i denne sommervarme har man (læs jeg) virkelig bare lyst til is, og hvorfor ikke bare lave nogle selv? Så kan man bestemme lige præcis, hvilken slags is man gerne vil have. Jeg købte nede i den lokale Kop og Kande to isforme med plads til fire is for 10 kr. stk., så det isforme kan sagtens fås til en helt fair pris. Jeg lavede to slags is, en limonade is med blåbær i og en smoothie is, super let, det tager 10 minutter at lave begge slags is… oooog cirka 6-7 timer at vente på man faktisk kan spise dem, det er nok det sværeste ved den her opskrift – ventetiden!!

Lemonadeis 

Lemonade
20 frosne blåbær (kan også være friske)

Fyld isformene med lemonaden cirka 1,5 cm fra kanten. Jeg snød og havde købt en færdiglavet lemonade fra Rynkeby, den er udemærket, men hvis du har overskuddet, så lav det selv – det er bare det mere lækkert! Smid cirka 5 bær i hver form og fyld herefter lemonaden i, så isformene er fyldt op. Sæt selve ‘ispinden’ i og sæt på køl. Herefter 6-7 timer er der lækre sommeris!

DSC_7183

DSC_7185

Smoothie is 

Opskriften gælder til cirka fire is:

150 gram frosne bær
5 spsk skyr eller græsk yougurt
6 spsk juice – jeg brugte appelsinjuice

Alle ingredienserne hældes op i en blender og blendes, herefter hældes massen i isformene næsten til kanten og sæt ‘ispindene’ i og sæt dem på køl. Og igen efter cirka 6-7 timer er der lækre sommeris !

DSC_7179

DSC_7180Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY hair ties