Berliner tips

DIY: baby t-shirt

dsc_0684Min søde folkeskoleveninde Maja venter sig en lille pige til august, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at skulle møde deres lille ‘monster’. Her i weekenden skulle jeg hen til sjælland for at besøge hende og min gymnasieveninde – som snart flytter til fyn. Jeg havde, da jeg var i Berlin, som jeg skrev om her, købt en masse forskellige ting til deres pige. Primark er virkelig et go-to de har super fint børnetøj til ingen penge – bare lige et lille tip herfra. Nike sneakers er købt i Neumünster outlet, og de er virkelig bare så kære – hvem der bare havde så søde små fødder var?

Nå, men jeg ville også gerne lave en lidt mere personlig gave til hende, da Maja er super kreativ, og jeg ved, at hun ville værdsætte det, da hun ved, hvilken tid man ligger i det, samt at man har gjort det af kærlighed. Derfor lavede jeg denne lille bluse til hende, faktisk som en test til en anden lille bluse jeg skal lave til hende (ja, Maja jeg har flere ting på vej hihi). Det var første gang jeg skulle overlocke – men hold op det var faktisk nemt. Min mor var så sød at hjælpe med det hele og guide mig igennem det + hun fixede ærmerne, da jeg var bange for at få klippet det halve af, men jeg syede siderne – og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.

Det skal du bruge:

  • Mønster 8102268
  • 40 cm stof i enten 110 eller 140 m bredde 

Mønsteret er fra Stoff & Stil – det er et easy mønster, og det er virkelig nemt. Det tog ingen tid at lave denne lille bluse. Stoffet er lavet af en rest, som min mor havde liggende i sit skab, men jeg har fundet et alternativ lige her som jeg er sikker på vil være så fint i den her lille størrelse. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet – det er første gang jeg afprøver en overlocker og samtidig er det første gang, at jeg syer noget så småt. Men helt ærlig – er alt i den størrelse ikke bare mega cute!

dsc_0667 dsc_0670 dsc_0657 dsc_0653-1dsc_0664dsc_0678Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berliner tips